top of page

Boktips! 4 nya pocket i februari (och en äldre)


Innehåller annonslänkar


Dessa superbra tips har nu kommit i pocket! Missa inte!


Morgonstjärnan av Knausgård, läs min recension här! Beställ boken här.

Åskmakaren av Tina N Martin. Beställ boken här.

De galna kvinnornas bal av Victoria Mas, läs min recension här! Beställ boken här.

Bränn alla mina brev av Alex Schulman. Beställ boken här.


Eufori av Elin Cullhed, Inte så ny, men om du inte läst den så gör det! Min recension finns här! Beställ boken här.


Missa inte nästa veckas inlägg - om vad du inte ska missa på årets bokrea 📖 start tisdag 21 februari.


Och än är det inte för sent att vara med i vår digitala bokcirkel där vi läser Kvinna sedd bakifrån, av Jesper Wung-Sung. Torsdag 23 februari "skrivpratar" vi om boken i en sluten Facebookgrupp. Första gången för mig med digital bokcirkel! Så roligt! Jag har läst ut boken... tyckte mycket om! Känner du för att vara med i bokcirkeln bara skicka ett mail till mig! pernilla@cpublishing.se

Comentarios


bottom of page