top of page

Boktips! Gamla stans bokhandel

Var i Stockholm över helgen och för en skåning som jag kändes det riktigt exotiskt! Hann med många mysigheter, och böcker var med på listan. Hade läst så mycket om Gamla stans bokhandel och den såg så fin ut på alla bilder. Det var den! (lånade bilder från internet) Som att komma in i ett vardagsrum, litet och ombonat.


Köpte såklart böcker. 3 stycken: "Dit du går, följer jag" av Lina Nordquist, "Hilma" av Anna Laestadius Larsson och "Att skriva" av Marguerite Duras. Någon som läst någon av dem?

Jag köper så många pocket, kan ju inte spara alla. Så nu tänker jag att det kanske är någon här som vill köpa bättre begagnade pocket? Håll utkik om precis en månad, torsdag 16 mars, då blir det pocketbonanza här och i webbshoppen. Massor av nya pocket superbilligt! Skriv upp i kalendern.


På torsdag om en vecka, 23 februari, då är det dags för första digitala bokcirkelmötet! Är du nyfiken kan du läsa mer här. Ska bli jätteroligt. Vi skriver om "Kvinna sedd bakifrån", som vi läser just nu. Redan nu kan jag tipsa om att jag drar igång en ny digital bokcirkel efter den här. Berättar snart vilken bok det blir! Hoppas att du vill vara med.

Comments


bottom of page