top of page

Boktips: Jojo Moyes och digital bokcirkel!Dags för ny digital bokcirkel! Det vill man ju vara med på. Du behöver inte synas eller prata med någon. Inte ens skriva något om du inte vill. Så här går det till:


  • du bjuds in till en sluten Facebookgrupp, där får man (om man vill, inga tvång) skriva om sina tankar och annat som dyker upp när man läser

  • den 27 april har vi läst ut boken och kl 19-20 skriver vi "live" om vad vi tyckte om boken.


Alltså väldigt lite konstigheter. Mycket basic bokcirklande.


Det här handlar boken "Andra kvinnors liv" om:

Jojo Moyes är tillbaka med en helt ny roman om klassklyftor och självförtroende!


Nisha Cantor och Sam Kemp är två väldigt olika kvinnor.


Fyrtiofemåriga Nisha lever ett glamouröst liv i överflöd, tills det att hennes man plötsligt kopplar bort henne från alla tillgångar. Fyrtiosjuåriga Sam har en helt annan tillvaro, där en stor del av tiden handlar om att få ekonomin att gå runt för henne och familjen.


Men allt förändras när Sam en dag av misstag får med sig Nishas gymväska hem. I den hittar hon ett par skor, som hon inte kan motstå att kliva i. Plötsligt går hon med lite rakare rygg, och med ett större självförtroende. I samma stund får karriären dessutom ett lyft.


Samtidigt som Sam skördar framgångar håller Nisha på att förlora allt.

Men Nisha har en plan för att få sitt liv tillbaka.


Andra kvinnors liv är en underhållande och varm berättelse om hur de minsta av misstag kan förändra exakt allt. Ren och skär läsglädje från en av världens bäst säljande författare.


Ja precis! Eller hur blir man sugen på att läsa den. Dessutom släpps den idag! Om du inte har läst Jojo Moyes innan så har jag skrivit ett inlägg om hennes böcker som du kan läsa här.


Och om du blir nyfiken på konceptet Digital bokcirkel så skriver jag om vår första här. Denna blir alltså den andra! Nu är det en vana, tjoho!


Vill du veta mer eller direkt tänker "det här ska jag vara med på!"? Klart du gör! Maila mig: pernilla@cpublishing.se.Comments


bottom of page