top of page

Boktips! e-bok

Uppdaterat: 11 maj 2023

en vanlig bok är svårt att slå. känslan att gå i bokaffären och leta efter något nytt att läsa. antingen pocket eller inbunden. myset.både prasslet från sidorna oh känslan av pappret mot fingrarna, doften, och bläddrandet liksom. vända sidor. titta på omslaget. ja det är najs.


men det finns ju bra grejor med e-böcker också. man kan få den direkt när man vill ha den! det är helt klart det bästa. Och såklart att man kan ha hur många som helst med sig på ren resa. det är svårt med vanliga böcker. ofta är de billigare också än den inbundna boken, men ges ändå ut ungefär samtidigt. Så bra alternativ om man inte vill vänta på pocketversionen, utan vill läsa boken när den är hyfsat ny.


här är några e-böcker jag har läst på sista tiden:Jag håller ju på och läser just nu boken till vår digitala bokcirkel, Kvinna sedd bakifrån. Men den vill jag spara på lite, dra ut på tiden. Mycket att fundera på i den! Så därför ska jag hoppa in i Kristina Olssons nyaste deckare i Strindbergserien, Skuggläge heter den. Del tre är detta, och jag gillade de två första så det blir kul. Skriver mer om den nästa vecka.


Jag skulle också bli väldigt glad om du ville läsa min roman Zinfandelsommar, såklart finns det både som pocket och e-bok. Pocket beställer du här och e-boken här!


Commentaires


bottom of page