top of page

Ingen kommer att tro dig


I det där soffhörnet sträckläste jag Anna Köléns bok "Ingen kommer att tro dig". Kunde inte sluta läsa. Fast det var tungt. Jag hade en geggaklump mellan halsen och magen hela tiden. Ångest. Jag läste som om nån skulle ta boken från mig. Följde Daphnes panik som om det var min egen. Hon känner sig inte värd att tas hand om, av någon. Vem har grävt det hålet i henne, tänker man. Vem tog ifrån henne den tryggheten, egennöjdkänslan, liksom lugnet att hon är bra.


Redan på första sidan förstår man att Daphne på något sätt kommer vidare. Det blir rättegång. Det är journalister och kamerablixtar. Vad fan har hon gjort? Hon är skräckslagen. Och där inne sitter han.


Det är metoo, mörker och ångest. Men också massa humor och finurliga formuleringar. Vem kan inte tänka sig choklad utskrivet på recept, för postromantisk depression?
Jag tipsade om den här boken här. Mycket nöjd med mitt tips, yes. Har du läst eller blir sugen på att läsa Ingen kommer att tro dig? Jag vill på riktigt veta! Kommentera, hör av dig, berätta!


Älskar att kunna ge tips på bra böcker. På torsdag kommer det fem nya tips på helt nya böcker jag är nyfiken på. Det vill man ju inte missa. Därför ska du genast på direkten tipsa andra bokälskare du känner om att få mina tips i sin inbox! Jag lovar att bara störa när det gäller böcker!

Comments


bottom of page