top of page

Just nu i november

Just nu läser jag Jag säger det ni tänker av Curtis Sittenfeld. Gillar. Läser parallellt Liza Marklunds nya, Polcirkeln, om ett mord, om 80-tal, om en bokcirkel i Norrbotten som heter Polcirkeln. Mycket bra hittills. Återkommer med recension. Vill nog skriva om båda faktiskt. Har du läst någon av dem?Just nu tittar jag på tredje säsongen av Succession på HBO.


Just nu lyssnar jag på Spotifylistan till min bok, Zinfandelsommar. Alla låtar har någon slags koppling till boken. In o lyssna!


Just nu längtar jag till att Zinfandelsommar kommer från tryckeriet.


Just nu dagdrömmer jag om våren!


Just nu skriver jag på fortsättningen på Zinfandelsommar. Den har arbetstiteln Valpolicellavår och jag hoppas du kommer vilja läsa den.


Och så planerar jag releasen för Zinfandelsommar! Sjukt overkligt. Lördag 18 december, hoppas vi ses! In och anmäl dig här!Comments


bottom of page