top of page

Kom på bokrelease!


På lördag har jag releasemingel (utomhus) för min bok Zinfandelsommar! Det blir bubbel, chark & ostar! Massa trevliga personer har redan anmält sig och jag hoppas verkligen du också vill komma! Ta en paus i julfixeriet och kom och fira. Läs mer och anmäl dig här!


Har du inte möjlighet att titta förbi kan du redan nu köpa boken här på min hemsida, på Adlibris eller Bokus! Till er som redan har beställt, TACK jag är SÅ glad!


Jag tror att jag började skriva det som nu har blivit denna boken för kanske sex sju år sen... Till och från. På riktigt började den närma sig sin nuvarande form under en termin på Författarskolan i Lund, och sen under fortsatt process med min skrivhandledare. Då trodde jag att det var det som var det jobbiga. Men sedan i somras, när boken skulle lektörsläsas (igen) och redigeras (igen) och sen när det faktiskt var dags att säga till mig själv att nu är det good enough, då - DÅ - började tydligen det jobbiga. Jag tror inte det har gått en dag sedan dess som jag inte haft ont i magen, oroat mig, ångrat mig...


Men nu är det i alla fall dags att fira! Fira att det blev en bok, den finns på riktigt, och DU kanske vill läsa den.


Nästa vecka tipsar jag om en massa pocketböcker! Missa inte det! Vet du någon som kanske också är på jakt efter bra pocketläsning i julhelgen så får du väldigt gärna tipsa om min sida!


Comments


bottom of page