top of page

Valpolicellavår i kreativ hotellshop

I våras var jag på en frukostföreläsning (med fd simhopperskan Anna Lindberg, mkt inspirerande) på Hotel Noble House i Malmö. Blev helt förälskad i stället. Så charmigt hotell mitt i gamla stan, fyra steg från Lilla torg ungefär. Personligt, när man går genom dörrarna känns det som att komma hem till någon. Hade inte gissat att de har hundratrettiosju rum! Väldigt kreativ miljö. Perfekt lokal för möten eller sitta och jobba.


Här hade mina böcker passat in tänkte jag! (Då hade jag inte skrivit klart Valpolicellavår, men nästan:) Efter pepp och förslag och ännu mera pepp från en fd kollega och väninna (utan henne tror jag inte jag hade vågat fråga och detta hade inte blivit av, så tack till dig Linda!), tog jag kontakt med hotellets försäljningschef. Vi bokade en träff och jag la fram ett förslag att vi kanske kunde göra något tillsammans. Bokpratkväll till exempel, eller att min bok fanns till utlåning på hotellet. Hon berättade att de hade planer på att starta en liten shop i lobbyn där de ville sälja produkter från lokala hantverkare och konstnärer. Kanske de kunde ha min bok där, undrade hon? Väldigt gärna svarade jag!


Och nu i veckan öppnade shopen. Igår var jag där och såg den i verkligheten. Så himla fin!
Där ser man mina böcker tillsammans med söta örhängen, keramik och godis! Vilken grej!


Är du i Malmö tycker jag absolut att du ska besöka Noble House. Om inte för att bo så testa deras väldigt goda tapasbricka.Kommentare


bottom of page