top of page

Zinfandelsommar, julklappar och läsmys


Självklart vill jag tipsa om min egen bok - Zinfandelsommar!


Den kommer finnas för leverans innan jul och finns nu att bevaka här och här! Du kan också förhandsbeställa signerade ex direkt av mig genom att klicka nedan. Ange namn, adress och antal ex. Perfekta julklappen ju!

95 kr (frakt tillkommer)

Första julklappen inslagen! Såklart är det en bok.

Kolla också mina tidigare boktips, de tidiga tipsen bör finnas i pocket.

Jag kan ha hittat den optimala läsfilten. Både snygg, varm och gosig! Finns hos Hemtex.

Perfekta julklappen till någon som gillar att läsa, eller till dig själv!Med boken och filten behöver du snyggaste ljuslyktan. Alltid en massa värmeljus nu. Från oktober till mars typ. Denna finns att köpa här, är blå fast syns inte så bra på bilden.


Något som känns hur lyxigt som helst och som jag gärna skulle vilja ha: en prenumeration på blommor! Och de finaste jag sett är dessa. Från Blomverket.Fortsätt mys på i novembermörkret! Första torsdagen varje månad skriver jag tips på helt nya böcker, så missa inte den 2 december om du vill kolla in de senaste släppen!Comentarios


bottom of page