top of page

Zinfandelsommar SIGNERAD

00000
95.00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

Ladda ner första kapitlet gratis!

Sugen på en mysig feelgood med igenkänning? Allvarligt ämne som ändå får dig att skratta? Inte för dig som vill läsa om: blod, mord, poliser. Här får du en pocketbok på 258 sidor att stänga in dig med i helgen:)

Andrea ville bli flygledare. Nu är det för sent. Istället jobbar hon på bibliotek. Motvilligt letar hon fram böcker om Ernst keramik och livsvisdomar, om att färga ullgarn och annat pas important. Hon skriver boktips men folk lånar bara skräp, dessutom sätter de tillbaka böckerna på fel plats.

Andrea vill dricka rödvin och drömma sig tillbaka, lyssna på Céline Dion och googla efter Xavier som hon lärde känna för länge sedan. Men minnena är inte bara bra, hon har fortfarande ångest och mardrömmar.

Tjugo år tidigare jobbar Andrea på l’Hôtel Clos de Sadex, ett lyxhotell vid Genèvesjön. Hon serverar frukost med smöriga croissanter, ostar och charkuterier hon inte kan uttala. Det dricks Zinfandel till lunch och kontrasterna mot livet i föräldrarnas radhus och Skogaholmslimpor med hushållsost är stora. Andrea vill vara en del av det lyxiga men inte mycket blir som hon tänkt sig.

Sagt om Zinfandelsommar:

Jag tyckte jättemycket om den, längesen en bok fick mig att känna så många olika känslor, både fina och jättejobbiga 💕😭


Tack för spännande läsning. Jag ser fram emot att följa dig och hoppas att det manus du nu jobbar på är en uppföljning av de här människorna och deras liv. Dem vill jag vara tillsammans med ett tag till.


Så tragiskt hur Andreas trauma påverkat hela hennes liv! Skickligt hur du lyckats ta detta ledsamma allvarliga ämne och ändå lyckas få mig att skratta. Som vid Andreas sammanbrott på biblioteket. Skrattade gott ex åt att" alla faktiskt inte HAR induktionshäll!!!"


”Verkligen en bladvändare! En bok som tar fram alla känslor på en gång. Huvudpersonen kändes inte som en bokkaraktär, utan mer som en vän vars liv man får följa. Så genuin och härlig!”

Spara denna produkt för senare användning
bottom of page