UV8B0195.jpgSeptember och höst = många nya böcker. Dessa fem ska jag i alla fall läsa och vill tipsa om.


Sara Stridsberg har skrivit elva noveller. Om denna bok så bara är en tiondel så bra som hennes senaste bok, Kärlekens Antarktis, så kommer den vara sååå bra.


Niklas Natt och Dag! Nu är tredje delen här. Jag läste den första boken i trilogin, 1793, först i år, långt efter de flesta andra kändes det som. Men mycket bra. Så nu har jag både 1794 och den här senaste att se fram emot.


Sally Rooney släpper ny roman. "Vackra värld var är du" känns lite som samma tema som "Samtal med vänner" och då kan det bara bli bra. Måste läsas.


Anders Hansen ställer viktig fråga: Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?


Flera bra boksläpp i september alltså. Och i oktober kommer ännu fler, Malin Persson Giolito släpper ny spänningsroman, Tove Alsterdals fortsättning på Rotvälta kommer - OCH min egen bok Zinfandelsommar!
Dessa sex böcker har jag precis köpt hem! Så lyxigt att komma hem med en massa nya böcker. Hoppas du hittar en egen favorit! Tipsa mig gärna om du redan läst någon eller läst något annat bra!Jag läser alltid de första meningarna innan jag bestämmer mig för om jag ska köpa en bok eller inte."Min frus ögon skrämmer mig. Hon kan inte se ut och ingen kan se in."

Biodlaren från Aleppo. Det var inte svår att bestämma mig.Stormvakt är första delen i Kristina Ohlssons nya deckarserie. Utspelar sig på västkusten med stockholmaren August Strindberg i huvudrollen. August har lämnat finansbranschen för att öppna second hand butik. Visst blir man nyfiken?!