top of page

Digital bokcirkel! Kvinna sedd bakifrån

Uppdaterat: 3 jan. 2023Sent inlägg idag eftersom det inlägg jag hade förberett fick ryka när jag hittade ny bok! Såg denna på någons Instagram och blev riktigt nyfiken på den! Kvinna sedd bakifrån, kom på svenska i september i år, inte hört talas om den innan. Visst är den fin?! Och verkar mkt bra.


Eftersom jag helst läser bok-bok, alltså pocket eller inbunden, i andra hand e-bok (i princip aldrig ljudbok) så gav jag mig ut på en promenix till bokaffären. På promenaden fick jag en idé. Det vore roligt om vi var fler som läste boken samtidigt? Och sen kunde diskutera vad vi tyckte? Tänker mig en sluten Facebookgrupp där vi kan lägga upp lite tankar? Inga avslöjanden såklart, men saker som dyker upp när man läser.


Självklart behöver man inte skriva något om man inte känner för det. Vad sägs?


För att du ska hinna skaffa hem boken, den finns inbunden, e-bok och ljudbok, åsså bibblan såklart, så sätter jag torsdag 23 februari som slutdatum då "ses", om man vill, och "pratar" "live", ev. har ett zoomsamtal. Är du sugen på att vara med? Anmäl dig här, eller maila mig på pernilla@cpublishing.se! Kul! Hoppas vi blir några stycken!Gott nytt bokår!


Opmerkingen


bottom of page