top of page

Redigering!


Koko! Här sitter jag och redigerar duktigt! Om knappt två veckor skickar jag manus för logisk-luck-koll/testläsning/konstiga-fel-sökningar osv... En hel del ska gås genom innan dess och ångesten syns nog i blicken.


Vaknar på nätterna av panik och hjärtklappning och funderar på allt jag glömt eller inte är nöjd med... Varför ger jag mig in i detta? IGEN!


För att det är så jäkla roligt! Valpolicellavår ska bli klar och det är jag som ska skriva den. Tusen nya ord om dagen, och stryker minst lika många... men varje gång jag kommer på något finurligt är det ju hybriskänsla. Det hjälper lite mot ångesten.


Nu kom jag på att jag måste skriva baksidestexten - snarast! Det är inte lätt. Jag vet ju själv hur kräsen jag är när jag står i bokaffären och ska välja, eller på nätet. Det måste finnas något speciellt i baksidestexten, kanske någon finurlig huvudperson som jag blir nyfiken på, ett speciellt språk eller en händelse jag vill läsa mer om. Och allt detta ska få plats på sådär tvåhundra ord lite drygt.


I slutet av augusti ska jag sitta här och öppna kartongerna med böcker! Och snart kommer Valpolicellavår gå att förbeställa även på Adlibris och Bokus. Du kan redan nu förboka ditt ex genom att maila till mig: hej@cpublishing.se


Comments


bottom of page