top of page

5 nya böcker du inte vill missa!

Uppdaterat: 7 maj 2021
Kristina Sandbergs nya roman har jag längtat efter. Jag sträckläste trilogin om hemmafrun Maj. Har du inte läst dem så har du något att se fram emot. Den här självbiografiska romanen handlar om livet efter framgångarna med trilogin, Augustpriset, hennes pappa dör och hon drabbas själv av aggressiv bröstcancer.Se dig aldrig om. Liane försvinner från det romantiska hotellet på Ile de La Réunion och hennes man anklagas. Han flyr därifrån med deras dotter. Spännande thriller!


Älskade barn. Blythe vill ge sitt barn all den kärlek hon själv undanhölls när hon växte upp. Men det är inte så lätt med det första barnet, och snart inser hon att det måste vara något som är fel med Violet eller med henne själv. När en tragedi drabbar familjen blir Blythe övertygad om att hennes värsta farhågor är sanna.


Anna Kölén Daphne jobbar som bartender, pluggar litteraturvetenskap och har lovat att aldrig mer dejta. Då möter hon Leo. I honom finner hon både den stora kärleken och en inträdesbiljett till den litterära världen.Kustobservationer om Liis som arbetar som hyttstäderska på Sverigefärjan från Tallinn och gör korsord för dagstidningen. Spännande huvudperson som gör att jag vill läsa!

Missa inte nästa boktips som kommer den 3 juni.


Tidigare publicerade boktips:

Commentaires


bottom of page