top of page

5 nya juniböcker!

Vad tänker du läsa under din ledighet?


Eftersom det är första torsdagen i ny månad är det dags för 5 NYA BOKTIPS! Tjoho! Jag har verkligen kul när jag skriver dessa tipsen. Hoppas du gillar dem också!


Speciellt det första här. Vanlife... Vet inte om jag är bara tossigt nyfiken ELLER livrädd? Men tänker att det vore ju coolt att åka runt i en sån här i sommar? Eller...? Läskigt?Vanlife! Hur coolt? Jag är uppvuxen med tältsemester och förra året hyrde jag och mannen husvagn en vecka. Men detta är ju bara speciellt! Tänk att vara fri och kunna resa runt snabbt och lätt (?!) dit man känner för. Både bo på camping, men även att fricampa på olika ställplatser. Är du nyfiken på att höra mer så finns podden Vanlife Sverige! Länk här.
Dottern är sjätte boken i serien om Torunn och släktgården i Norge. Vill inte avslöja för mycket om du inte läst de första böckerna, men i så fall läs inte mer nu! Så: i denna boken är Torunn trött på grisar och har tagit över och driver begravningsbyrån. Kärlek, familjeproblem och mammarelation... Vet inte om man kan kalla den Feelgood, men något sånt. Ser fram emot denna!"Martha vet att något är fel med henne, men hon vet inte vad. Hennes man Patrick är övertygad om att allt är bra. Alla människor har sina konstigheter, säger han. Knepet är att inte stanna upp, att bara fortsätta leva. Innan de gifte sig - för åtta år sedan - sa Martha att hon inte ville ha barn. Han sa att det var okej. Han hade ju älskat henne sedan han var fjorton och allt han ville var att göra henne lycklig. Även om han inte har lyckats med det." (från Adlibris)


När hon väl sen får veta vad som är fel är det för sent. Känns som perfekta sommarläsningen!2 par på samma gata i New York, 70-tal, vad händer bakom stängda dörrar? Lena vill bli kompis, Anne vill inte. Livet, känslor, igenkänning. Känns som ännu en perfekt sommarläsning.
Stig in i vårt vackra hus och lämna världen bakom dig stod det i Airbnb-annonsen och Amanda svarade. Nu är hon med familjen på en solig semestervecka ute på Long Islands landsbygd. En sen kväll knackar det på dörren. Katastrofen väntar därute i natten …


Netflix har köpt tv-rättigheterna, Julia Roberts och Denzel Washington ska spela huvudrollerna. Jepp, den filmen kommer upp på kolla-listan!


Om du inte redan får mina boktips varje vecka så går du längst upp på sidan och klickar på GRATIS BOKTIPS. Fyll i ditt namn och din e-post, klart! Du får också direkt en PDF med 15 riktigt bra tips på böcker. Och så ses vi nästa vecka, med 20 pockettips inför semestern!


Tidigare boktips:

Comments


bottom of page